Corinna bevestigt vooruitgang Schumacher

11 juli 2014 — Eerder deze week zag de wereld Corinna Schumacher opnieuw stralen op een ruitertornooi in haar eigen manège.

Toen gaf mevrouw Schumacher al een teken af dat het misschien de goede kant uitging met haar echtgenoot. Michael Schumacher lag immers zes maanden lang in een kunstmatige coma, na zijn ongelukkige val in het skigebied van Méribel in de Franse Alpen, maar werd onlangs naar een revalidatieziekenhuis in Lausanne overgebracht, nadat hij uit zijn coma was ontwaakt.

Sindsdien kwam er geen nieuws uit het kamp van zijn manager, Sabine Kehm, maar de uitstraling van Corinna eerder deze week (lees ook: Hoopvolle signalen: Revalidatie Michael Schumacher lijkt de goede richting uit te gaan) sprak echter boekdelen. Nu heeft mevrouw Schumacher ook zelf een gevoel van optimisme de wereld in gestuurd.

Nadat The Mirror al berichtte dat ze “lachte en grapjes maakte”, werd ze geciteerd door het Duitse vrouwenblad “Neue Post”. “Het gaat vooruit.” stond er te lezen. “Het gaat niet snel, maar het gaat vooruit.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België