logo
 

Corinna geeft fans van Michael Schumacher hoop: “Hij is een vechter en geeft niet op”

13 november 2018 — Het is bijna vijf jaar geleden dat Michael Schumacher een ski-ongeluk had in het Franse Méribel. Ondanks dat er weinig geweten is over de medische toestand van de Duitse F1-legende blijkt nu uit een brief dat zijn vrouw Corinna de hoop op een herstel van haar man nog niet heeft opgegeven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Michael Schumacher (@michaelschumacher) op

Sinds het ski-ongeluk is er al enorm veel gespeculeerd over de medische toestand van Schumacher. Vanuit zijn familie, of bij monde van manager Sabine Kehm, wordt er raar of zelden gereageerd op de geruchten. Enkel wanneer het de spuigaten uitloopt volgt er soms een officiële reactie op geruchten.

Een voorbeeld daarvan is het verhuisverhaal waarin werd gesteld dat Michael Schumacher naar Mallorca zou verhuizen. Daarop volgde een officiële ontkenning.

Of zoals toen het Duiste Bunte enkele jaren geleden berichtte dat Schumacher opnieuw voorzichtig kon lopen, info die het verluidt van een vriend had verkregen. Er volgde een rechtszaak en Bunte moest een schadevergoeding betalen aan de familie Schumacher.

Nu blijkt volgens berichtgeving van datzelfde Bunte dat Corinna Schumacher een brief zou gestuurd hebben naar de Duitse componist Sascha Herchenbach. Herchenbach schreef speciaal voor Michael Schumacher het nummer ‘Born To Fight’. Een CD met daarop het nummer werd naar de familie Schumacher opgestuurd en er kwam zelfs reactie van Corinna.

De echtgenote van Michael Schumacher stuurde naar verluidt een persoonlijke brief waarin ze hem bedankte voor het geschenk. De brief van Corinna was volgens Herchenbach handgeschreven op persoonlijk briefpapier en ondertekend door Corinna.

“We weten allemaal dat Michael een vechter is en niet opgeeft,” luidde het in de brief.

“Ik had niet verwacht een antwoord te krijgen en ik was overweldigd”, aldus Sascha Herchenbach tegenover het Duitse magazine Bunte.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Michael Schumacher

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië