D’Ambrosio geeft fans voorproefje op GP van Zuid-korea

03 oktober 2010 — Onze landgenoot Jerome d'Ambrosio heeft het Zuid-Koreaanse publiek alvast wat warm gemaakt voor de GP van Zuid-Korea.

Die race moet normaal gesproken doorgaan op 24 oktober, al is het nog steeds niet zeker dat de race effectief zal doorgaan. De FIA zal op 11 oktober, minder dan twee weken voor de race, het circuit en de faciliteiten nog grondig inspecteren. Hopelijk krijgen de organisatoren dan de goedkeuring voor de organisatie van het evenement.

Zoniet zou dat een flinke opdoffer zijn voor de Formule 1 en specifiek voor Bernie Ecclestone. Het is immers onder de impuls van Ecclestone dat het F1-circus steeds maar nieuwe landen en horizonten opzoekt.

Ondertussen mocht Jerome d’Ambrosio alvast het publiek opwarmen in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Onze landgenoot reed er op een speciaal aangelegd circuit op de Se Jong Road. De Zuid-Koreaanse fans vergaapten zich alvast aan alle kunstjes die d’Ambrosio uitvoerde, waaronder burnouts en donuts.

Nu maar hopen dat de Zuid-Koreaanse fans, en bij uitbreiding alle f1-fans, niet teleurgesteld worden wanneer de race op het Korean International Circuit moet plaatsvinden.

image

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België