logo
 

D’Ambrosio zoekt nog 0.3 seconden

25 maart 2011 — Het zal nog afwachten worden of Jérôme D'Ambrosio komende zondag ook effectief zijn racedebuut kan maken. De 107% regel kan de Belg nog parten spelen.

D’Ambrosio kwam in de tweede oefensessie nog 0.3 seconden te kort om binnen de 107% van de tijd van Button tijd te vallen. Lichtpuntje is wel dat hij in beide oefensessies sneller was dan ploegmaat Timo Glock. Maar er is nog veel werk en dat beseft ook D’Ambrosio.

“Het was een goede dag voor ons. We hebben nog veel werk aan de winkel, maar we hebben heel wat vooruitgang geboekt”, zegt hij zelf, “Het belangrijkste is dat je beter bent telkens je opnieuw op het circuit komt en dat was zeker het geval tussen de eerste en de tweede sessie.”

Op de vraag of hij bezorgd is dat hij niet door de kwalificaties geraakt antwoord hij: “Het is niet echt iets waar ik me zorgen over zou moeten maken gezien dat niet productief is en ons niet vooruithelpt. Het enige dat ik, en ook het team, kan doen, is ons focussen om het beste te halen uit wat we nu hebben.”

Het zullen dus nog spannende tijden worden morgen tijdens de kwalificaties. Niet alleen Jérôme heeft trouwens nog werk, ook Glock en beide HRT piloten, Kartikeyan en Liuzzi staan komende zondag nog niet op de startgrid.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België