Dan toch ... ticketverkoop GP van Italië stopgezet

29 mei 2020 — Het circuit van Monza heeft dan toch de ticketverkoop voor de GP van Italië stopgezet.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Guido De Bortoli (@guido_debortoli) op

Op het vlak van het coronavirus COVID-19 is Italië één van de zwaarst getroffen landen wereldwijd. Daar komt nog eens bovenop dat vooral de regio in en rondom Lombardije getroffen is en laat daar nu net het circuit van Monza gelegen zijn.

De voorbije weken raakte bekend dat de eerste races op de nieuwe F1-kalender 2020 achter gesloten deuren en dus zonder publiek zullen plaatsvinden. Enige tijd geleden werd de ticketverkoop voor de GP van België trouwens stilgelegd en werd een regeling uitgewerkt waarbij tickethouders hun tickets konden omzetten naar de race in 2021 of hun geld konden terugvragen.

Opmerkelijk was echter dat het circuit van Monza de voorbije weken gewoon tickets voor de GP van Italië bleef verkopen, dit terwijl Italië van alle Europese landen op de kalender het hardst getroffen is.

Aan de ticketverkoop is nu dan toch een einde gekomen. Op de website van het circuit van Monza valt nu alleen maar te lezen dat “de ticketverkoop voor de GP van Italië 2020 in afwachting van een mededeling van de Formule 1 is stopgezet.”

De eerste acht races van de nieuwe F1-kalender 2020 vinden normaal gesproken allemaal zonder toeschouwers in Europa plaats. Voorlopig is het echter nog wachten op een officiële bevestiging van de F1-kalender 2020.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België