logo
 

Daniel Ricciardo: “Ik voel me erg goed bij Renault”

25 februari 2019 — Ondanks een probleem met DRS tijdens een van zijn testdagen blikt Daniel Ricciardo tevreden terug op zijn eerste testweek en integratie in het Renault F1 team.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op

Na de overstap van Red Bull Racing naar Renault probeert de Australiër zich bij het Franse team zo goed mogelijk in te werken. De overstap naar Renault verliep naar eigen zeggen erg goed en Ricciardo voelt zich al thuis binnen het team.

“Het voelt erg cosy aan,” zei Ricciardo na de eerste F1-wintertest op het Circuit de Barcelona-Catalunya. “Ik heb het gevoel dat ik me erg goed voel bij iedereen binnen het team. Alles voelt normaal aan, de meetings, de debriefings, alles voelt erg vertrouwd aan.”

“Er is met iedereen erg veel interactie, wat erg positief is. Iedereen probeert het samen met mij zo goed mogelijk te doen.”

De samenwerking met teamgenoot Nico Hulkenberg verloopt naar eigen zeggen erg goed en ze zitten naar eigen zeggen op dezelfde lijn.

“Nico en ik zitten op dezelfde lijn,” aldus Ricciardo. “We hadden het tijdens de test over hetzelfde om de wagen te verbeteren. Het is positief dat we hetzelfde vragen.”

“Op het vlak van het testen is het echter moeilijk om meer te vragen want tests verlopen nooit perfect, of ik heb op zijn minst voorafgaand aan het seizoen nog nooit in een perfecte wagen gezeten.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België