Daniel Ricciardo wil in Bahrein iets rechtzetten

25 november 2020 — Renault F1-piloot Daniel Ricciardo kijkt enorm uit naar de races die in Bahrein zullen plaatsvinden. Ricicardo geniet van de hitte in Bahrein en wil daar ook nog iets rechtzetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Renault F1 Team (@renaultf1team)

“In Turkije beleefden we een moeilijk raceweekend, met weinig grip en de regen die voor een erg onvoorspelbare race zorgde,” aldus Ricciardo.

“Bahrein zou ons moeten terugbrengen naar waar we thuishoren, met een circuit dat opnieuw normaal is.”

“We moeten beide wagens in de punten krijgen. Ik voel me veel beter in de wagen sinds we de laatste keer in Bahrein waren dus ik denk dat we ons in een goede positie zullen bevinden. Na vorig jaar hebben we hier ook wat dingen goed te maken dus ik ben hongerig om hier iets recht te zetten.”

Met dat laatste verwijst Ricciardo naar het feit dat hij in maart 2019 samen met teamgenoot Nico Hulkenberg op weg leek naar een puntenfinish maar beide Renault F1-bolides met technische problemen plots moesten opgeven en dit op luttele meters van elkaar.

Ondanks de leuke circuits waarop de Formule 1 de voorbije maanden in Europa heeft geracet kijkt Ricciardo er ook enorm naar uit om in Bahrein te racen.

“Ik kijk er naar uit om opnieuw in de hitte van Bahrein te zitten!” aldus een erg enthousiaste Ricciardo.

“Ik weet dat we recent naar enkele geweldige circuits in Europa zijn geweest, en ook al was het omwille van verschillende redenen zeer leuk, het weer is daar te koud voor mij!”

“Ik hou veel meer van de hitte en het is in Bahrein nog steeds erg warm ‘s avonds, wat geweldig is.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België