Daniil Kvyat wordt vader en verwacht niet zomaar een zoon of dochter ...

19 maart 2019 — Na een paar moeilijke jaren lacht het geluk Daniil Kvyat weer toe. Hij mag zichzelf weer voltijds F1-rijder noemen en nu is bekend dat zijn vriendin, Kelly Piquet, in blijde verwachting is.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Daniil Kvyat (@danydk1) op

Het zal de kleine spruit van Kvyat en Kelly Piquet alvast niet aan autosport genen ontbreken. U had het waarschijnlijk al afgeleid uit de achternaam van de aanstaande mama dat ze de dochter is van drievoudig wereldkampioen F1 Nelson Piquet.

Wanneer Daniil en Kelly hun wondertje precies mogen begroeten is nog niet bekend maar gisteren postte Piquet een foto op Instagram waar er al een duidelijk babybuikje kan worden waargenomen.

De vader heeft bijna geen introductie meer nodig. Hij heeft al drieënzeventig GP’s op zijn conto en reed afgelopen weekend in Australië zijn eerste F1-race na een pauze van een jaar, waarin hij aan de slag was als ontwikkelingsrijder voor Ferrari.

Moeder Kelly Piquet is zes jaar ouder dan Kvyat en zoals hierboven al vermeld de dochter van Nelson Piquet. Ze is in Duitsland geboren en was tot voor kort werkzaam in de organisatie van de Formule E.

We wensen de aanstaande ouders het allerbeste en als dit kindje ook maar een fractie van het sterke karakter heeft van zijn of haar grootvader worden het ongetwijfeld uitdagende jaren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kelly Piquet (@kellypiquet) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België