logo
 

“De anderen moeten beter presteren, het is niet onze fout dat we de F1 domineren”

20 november 2013 — Nog één race rest ons in het F1-seizoen 2013, maar wat we nu al kunnen concluderen is dat Red Bull dit seizoen echter wel gedomineerd heeft, al was dat wel vooral tijdens de tweede seizoenshelft. Christian Horner voelt zich alvast niet schuldig omdat de Formule 1 daardoor ietwat saai werd en omdat de titel daardoor zo snel beslist werd.

image
Sinds de zomerpauze heeft Sebastian Vettel alle races gewonnen, dat zijn er acht op rij en een nieuw record in de Formule 1. Een record dat de Duitser komend weekend nog wat verder kan aanscherpen.

Wanneer Christian Horner nu al even terugkijkt op het huidige seizoen dan vindt hij dat Red Bull zelf niet schuldig is aan haar dominantie in de Formule 1.

“We strijden in een kampioenschap waarbij de regels voor iedereen dezelfde zijn,” aldus Horner. “We proberen ons uiterste best te doen en kijken om de paar weken naar de positie waarin we ons bevinden tegenover onze concurrenten.

“Het is niet aan ons om de anderen te helpen om succesvol te worden. We focussen ons vooral op onszelf.”

Red Bull moet zich volgens Christian Horner dan ook helemaal niet schuldig voelen over de dominantie die het dit seizoen had in de Formule 1.

“We voelen ons op geen enkele manier slecht omdat we veel overwinningen behaald hebben,” besluit de teambaas van Red Bull.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België