De echte reden waarom Hamilton van de sociale media verdween ...

04 maart 2018 — Lewis Hamilton heeft verklaard waarom zijn accounts op diverse sociale media plots leeggemaakt werden.

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Begin dit jaar verdwenen de posts van Lewis Hamilton op zijn sociale media-accounts. Velen zagen hierin een reactie van Hamilton op de kritiek die hij kreeg naar aanleiding van zijn uitlatingen over zijn neef in een prinsessenjurk. Niets is echter minder waar ...

Volgens Lewis Hamilton was het verwijderen van de posts op onder meer Twitter en Instagram al veel langer gepland.

“We hadden al reeds gepland om het nieuwe jaar met een propere lij te beginnen,” aldus Hamilton tegenover ‘Express’. “Het was echter wel op een gepast moment dat het gebeurde.”

Daarmee verwijst Hamilton naar de kritiek die hij kreeg omwille van zijn uitlatingen over zijn neefje in een prinsessenjurk.

“Gedurende verschillende jaren ben ik zeer open geweest over mijn privéleven en het is altijd moeilijk om te veranderen. Ik hou er immers van om ‘open’ te zijn.”

Hamilton zal naar eigen zeggen nog steeds erg veel delen met zijn fans, al zal hij wel voorzichter zijn met wat hij wel en niet deelt via de sociale media.

“Het zijn vreemde tijden, we leven in een wereld waarin alles wordt uitvergroot, veel meer dan de voorbije jaren.”

“Ik zal nog steeds tonen wat ik doe, ik zal alleen iets strategischer omspringen met wat ik wel en niet toon,” besloot Hamilton.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België