logo
 

“De juiste man op de juiste plaats”

19 juni 2013 — Zo denkt McLaren-rijder Jenson Button over zijn teambaas. image

De Brit vindt dat Martin Whitmarsh nog steeds de beste teambaas voor McLaren is. Het team uit Woking bevindt zich momenteel in een serieuze dip. De GP van Canada vormde een nieuw dieptepunt dit seizoen, want geen van beide rijders kon zich in de top tien nestelen, terwijl ze allebei de finish haalden. Hiermee kwam een einde aan een reeks van 64 Grote Prijzen in de punten.

“Iedereen staat nog steeds als één man achter Martin. Hij is een uitstekende leider en een goed mens waarop je kan vertrouwen en waarin je kan geloven. Voor zover ik weet denkt iedereen binnen het team er ook zo over.” verklaart Button tegenover Sky Sports F1.

“Het is best lastig voor een teambaas om zijn team niet meer te zien winnen, terwijl je gewend bent dat McLaren toch geregeld een overwinning boekt. Toch denk ik dat Martin de meest geschikte persoon is om ons door deze donkere periode heen te helpen.”

Volgend weekend staat de GP van Groot-Brittannië op de kalender. Button hoopt dat de thuiswedstrijd voor McLaren tekenen van verbetering met zich mag meebrengen.

“Wij zijn een team dat gewoon is om GP’s te winnen en voor het kampioenschap te vechten. Daarom is 2013 voor ons zo’n moeilijk seizoen. Het is ook mentaal zeer lastig, maar men zegt altijd dat een tegenslag je sterker maakt. We hopen dus ook op een mooi resultaat tijdens de Britse GP. De overwinning wordt moeilijk, zo niet onmogelijk, maar we hopen toch dat we spektakel zullen kunnen brengen voor onze eigen fans.” aldus Button.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België