De MGP W01 stelt opnieuw teleur

31 juli 2010 — Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher verklaarde zopas dat hij opnieuw ontevreden is over het nieuwe pakket dat Mercedes GP hem in Hongarije ter beschikking stelt.

Bij Mercedes GP is men zogezegd nog steeds niet bezig met de ontwikkeling van de opvolger van de MGP W01. Het mag gerust gezegd worden dat zowel Michael Schumacher als teamgenoot Nico Rosberg in 2010 geen deuk in een pakje boter weten te rijden. Rosberg verklaarde eerder zelf al dat hij bij Williams zowat beter af zou zijn geweest.

De pers weet niets dan negatiefs naar boven te halen, al doet men alsof Rosberg de sterren dan weer wel aan de hemel plaatst. Toch moet toegegeven worden dat Schumacher in Duitsland een geweldige start kende er daardoor voorbij Rosberg wist te geraken. Opnieuw deed een pitstop de Duitse legende de das om.


Als je een race, rekening houdend met haar strategieën, volgt, dan moet je toch wel toegeven dat Mercedes GP haar wereldberoemde rijder op een foutief ogenblik binnenhaalde in Duitsland. Supporter of niet, in Hongarije zullen we weer op onze kin mogen kloppen! Opnieuw op naar komend seizoen dus bij Mercedes GP.


“Indien een wagen goed voelt kan een ronde ook perfect verreden worden. Onze wagen lijkt hiet opnieuw niet competitief genoeg te zijn. We gaan nu op zoek naar de redenen en mogelijk betreffen het hier enkel kleine probleempjes. De wagen past niet bij dit circuit”, aldus Michael Schumacher.

Speel mee met het Grand Prix van Spanje Spel. Minimaal 500 Euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België