“De nieuwe McLaren MCL34 zal een veel betere wagen zijn dan die van vorig jaar”

14 januari 2019 — Volgens McLaren-CEO Zak Brown is bij McLaren alles in het werk gesteld om er voor te zorgen dat de wagen van dit jaar compleet anders is dan de wagen van vorig jaar en veel beter weet te presteren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

“We verwachten een goede wagen te hebben,” aldus Brown vorige week tijdens de ‘Autosport International Show’. “De ontwikkelingen tijdens de winter zijn volgens plan verlopen maar uiteindelijk weet je niet wat de concurrentie doet.”

Wat haar nieuwe wagen en de ontwikkeling ervan betreft rekent men bij het team op de feedback van haar nieuwe rijdersduo.

“We hebben goede feedback nodig van Carlos en Lando. Dit zal een compleet andere wagen zijn dan in 2018”.

“We willen dat ze hard kunnen strijden. Uiteraard racen teamgenoten ook erg hard tegen elkaar maar ze komen goed overeen. Het zijn twee goede rijders die als een team vooruit willen en beide wagens opnieuw in de punten willen brengen. Ze weten dat dat het doel is.”

Volgens Brown is er de voorbije maanden enorm hard gewerkt om in 2019 over een beter wagen te beschikken dan vorig jaar.

“Iedereen binnen Mclaren heeft enorm hard gewerkt om er zeker van te zijn dat we een betere wagen bouwen dan in 2018. Je weet immers dat die jongens niet met een wagen zoals die van vorig jaar willen racen!”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België