De toekomstplannen van Lewis Hamilton: een kinderwens en een muziekcarrière

19 maart 2015 — Wat zijn de plannen van Lewis Hamilton na zijn F1-carrière?


De Brit werd afgelopen seizoen voor de tweede keer wereldkampioen in de Formule 1 en ook dit seizoen is de kans groot dat Hamilton samen met teamgenoot Nico Rosberg zal strijden voor de titel. Zijn F1-carrière zit er zeker en vast nog niet op maar de 30-jarige Brit denkt wel na over zijn toekomst. En daarbij denkt Hamilton vooral aan twee dingen: zijn kinderwens en zijn passie voor muziek.

En blijkbaar kan hij beide nog enigszins combineren ook ...

“Ik heb reeds een muzieknummer geschreven over het feit dat ik op een dag minstens een even goede vader wil worden als mijn vader,” vertelde Hamilton tegenover ‘Sport Bild’. “Ik zou erg graag vader worden en kan amper wachten om zo’n kleine versie van mezelf te zien rondlopen. Dat is het coolste ooit dat je kan meemaken!”

Hamilton vertelt tijdens het interview ook over de steun die hij kreeg van zijn vader Anthony Hamilton: “Zonder hem was ik nu niet hier. Hij heeft van mij de man gemaakt die ik nu ben. Hij heeft zichzelf steeds achteruit geschoven voor mij.”

De passie voor muziek is echter ook en Hamilton hoopt dan ook dat hij ook daarmee iets kan doen.

“Momenteel hou ik het resultaat voor mezelf. Racen kan ik het beste. Ik heb zoveel gedachten die ik in muzieknummers wil neerschrijven. Dat doe ik meestal samen met professionals, zodat er een goede structuur in de nummers zit.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België