logo
 

“Ferrari moet volgende race kunnen winnen”

05 november 2012 — Luca Di Montezemolo denkt dat de volgende twee weken cruciaal worden voor Ferrari in de strijd om het wereldkampioenschap.

Het team had enkele updates meegebracht naar Abu Dhabi, maar die leken niet zo goed te werken, vooral in de kwalificatie kon Alonso het verschil niet maken. De eis van de Ferrari-president is duidelijk: over twee weken wil hij een winnende auto zien.

Di Montezemolo: “We hadden nieuwe onderdelen klaar voor deze race, maar deze werkten slechts gedeeltelijk. Ik wil graag van het team weten waarom de verbetering niet zo groot was als verwacht. Fernando slaagde er desondanks toch in om een fantastische race te rijden. Hij gaf alles wat hij kon, en maakte tot in de laatste ronde kans op de overwinning. We moeten echter nog meer laten zien de volgende races.”

Het doel van Ferrari is nog steeds om beide wereldtitels naar Maranello te halen. Red Bull slaagde er dit weekend niet in om constructeurskampioen te worden, en dus blijft Ferrari strijdvaardig. De grote man achter de Scuderia wil dus dat er de komende tien dagen keihard gewerkt wordt om een winnende auto te presenteren voor de GP van de Verenigde Staten in Austin, Texas.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België