“Dit was het meest opwindende F1-seizoen dat ik ooit heb meegemaakt”

24 december 2020 — Het voorbije seizoen behaalde Pierre Gasly zijn allereerste overwinning in de Formule 1 maar niet alleen daardoor vond de Fransman het voorbije seizoen het meest opwindende F1-seizoen dat hij ooit al heeft meegemaakt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PIERRE GASLY ߇˰߇· (@pierregasly)

Uiteraard is voor Gasly zijn sensationele overwinning tijdens de GP van Italië in Monza zijn hoogtepunt van het voorbije seizoen. Gasly vond het los daarvan eveneens een erg opwindend seizoen, vooral omwille van de intense strijd in het middenveld die er heerste.

“Het was het opwindendste seizoen dat ik in de Formule 1 heb meegemaakt, gebaseerd op het feit dat het in het middenveld heel het jaar zeer, zeer spannend was,” blikt Gasly volgens ‘Motorsport-Total’ terug op het voorbije F1-seizoen.

Over zijn eigen performance alsook die van het AlphaTauri-team is Gasly erg tevreden. Volgens Gasly hebben ze er het maximale uitgehaald.

“Ik denk dat we redelijk constant gepresteerd hebben, we hebben enkele zeer sterke prestaties neergezet, ook wanneer we niet echt over het juiste pakket beschikten om onze rivalen voor te blijven. Over het algemeen hebben we het met het team echter zeer goed gedaan en hebben we bijna steeds het maximale uit ons pakket gehaald.”

Pierre Gasly zal net als het voorbije seizoen voor AlphaTauri rijden. Gasly krijgt met de Japanner Yuki Tsunoda wel een nieuwe teamgenoot.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PIERRE GASLY ߇˰߇· (@pierregasly)

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België