Doe mee aan het grote voetbalspel: Min. 4 000 euro aan prijzen, 1ste prijs 1 000 euro!


Medio september gaat de bal weer rollen in de Europese topcompetities. Dus start ook de Fantasy 7 Leagues Club Football van Zweeler. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om zeven competities, waaruit een selectie gemaakt moet worden van 22 clubs. De clubs scoren vervolgens elke speelronde punten door hun wedstrijd te winnen of gelijk te spelen. Een jaar lang plezier voor slechts 10 euro inleg. Maak jij het beste team? Dan win je 1.000 euro!

Klik hier om direct naar het Fantasy 7 Leagues Club Voetbal Spel te gaan

Waarom meedoen aan het Fantasy Voetbal?
- Je betrokkenheid bij het voetbal zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 team, maar om 22 voetbalteams die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het voetbalseizoen 2020/2021.
- Het kost maar 10 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het seizoen zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs is 1.000 Euro). Er zijn 61 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België