logo
 

Drastische wijziging van livery voor nieuwe Red Bull F1-bolide?

07 februari 2019 — Heeft Red Bull Racing ons stiekem een tip gegeven over haar nieuwe livery in 2019? Volgens sommigen krijgen we dit jaar immers een compleet andere livery op de Red Bull F1-bolide te zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Red Bull toonde ons de voorbije dagen al beelden van de outfit van haar rijders en ook de nieuwe helmen van Max Verstappen en Pierre Gasly werden getoond. Het doet de geruchten over de nieuwe livery van de nieuwe Red Bull F1-bolide alvast een versnelling hoger schakelen.

Wat valt er immers op bij wat we tot nu toe weten?

Op de outfit van de rijders zien we witte accenten aan de zijkant van de raceoveralls. Daarnaast bevatten beide helmen ook veel meer wit als kleur dan de helmen van het voorbije jaar. Daarnaast is er ook nog een opvallend persbericht.

Het persbericht van Red Bull Racing waarin FuturoCoin wordt bevestigd als sponsor omvat eveneens ook veel meer wit en het ontwerp van het ‘briefpapier’ is opvallend anders dan vorig jaar. We zien opnieuw veel meer eenvoud en strakheid waarbij wit, grijs en rood de opvallendste kleuren zijn.

Het doet heel wat fans dromen van een drastische wijzigingen in de livery van Red Bull Racing en de eerste conceptbeelden op basis van de hiervoor genoemde info zijn dan ook al opgedoken. Nu nog afwachten tot en met 13 februari, wanneer de nieuwe Red Bull F1-bolide aan het grote publiek wordt voorgesteld.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België