logo
 

Ecclestone binnenkort naakt in Playboy ?

13 april 2012 — U zal misschien even de wenkbrauwen gefronst hebben bij het lezen van bovenstaande titel maar uiteraard hebben we het over Tamara Ecclestone, de dochter van Bernie Ecclestone.

image

Bernie Ecclestone die uit de kleren gaat, daar gaan niet veel boekjes door verkocht worden. Maar zijn bloedmooie dochter die uit de kleren gaat? Dat is succes gegarandeerd, of om het op zijn engels te zeggen: ‘A winning Formula, even better than Formula 1’.

Tamara Ecclestone mag dan wel vroeger als verslaggeefster op de F1-grid gelopen hebben, vandaag de dag blijft ze ver weg van het F1-circus. Zo zit ze momenteel op de uiterst zonnige Bahama’s. Wat rondlopen in bikini, paraderen met de weelderige boezem op het strand. Het hoort er allemaal bij voor de miljonairsdochter en de paparazzi moeten toch ook iets te zien krijgen.

Momenteel flirt ze echter niet met de paparazzi of met haar vriend Omar Khyami, maar met Playboy. Tamara Ecclestone verklaarde immers dat ze maar al te graag in Playboy zou staan. Blijkbaar wil ze al die aandacht nu wel eens gaan verzilveren.

“Ik heb reeds in veel magazines gestaan en ik zou het graag opnieuw doen. Er wordt volgens mij aan niet veel vrouwen gevraagd om in Playboy the staan,” valt te lezen in The Sun. “Je wordt maar één keer gevraagd om het te doen en er zijn al heel wat fantastische mensen die het gedaan hebben, dus waarom zou ik het niet doen? Ik heb er al over nagedacht en ik zou het waarschijnlijk doen.”

Als dochter van F1-Supremo Bernie Ecclestone verwacht je dan uiteraard een fotoshoot met een zwart-wit geblokte vlag, maar Playboy zal toch origineler uit de hoek moeten komen. Enkele jaren geleden poseerde Tamara Ecclestone immers al voor PETA. Daarbij was ze enkel gehuld in een zwart-wit geblokte vlag.

Hieronder eveneens een video waarin Tamara Ecclestone toelicht waarom ze toen poseerde voor PETA.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België