Ecclestone maakt reclame met blauw oog

08 december 2010 — Bernie Ecclestone kon het blijkbaar niet laten om op een humoristische wijze reactie te geven op de overval die men enige tijd geleden op hem pleegde.

Enige tijd geleden werden Bernie Ecclestone en zijn vriendin in Londen door vier personen overvallen. De overvallers maakten voor ongeveer 240 000 euro buit. Zo gingen ze bijvoorbeeld ook met het peperdure Hublot horloge van Ecclestone aan de haal.

Meteen werd Ecclestone ook in het gezicht geslagen. Later werd de inmiddels 80-jarige Ecclestone naar het ziekenhuis gebracht alwaar hij op zijn positieven kon komen. Een blauw oog en blauwe kaak waren, naast het verlies van de waardevolle juwelen, onvermijdelijk.

Achteraf kan Ecclestone er dan toch nog om lachen. Hij maakte een nieuwe flyer voor Hublot met de vermelding “zie wat mensen doen voor een Hublot”. Ecclestone wil mogelijk aan de overvallers laten zien dat hun slechte bedoeling hem meer kan opleveren dan hetgeen hij die dag verloor.

Ga jij dan niet aan de slag bij Hublot voor een slag op je oog? Enkele jaren geleden werd Ecclestone nog eens overvallen omwille van zijn dure Mercedes. Ook Jenson Button en medewerkers van Sauber wisten in Brazilië te ervaren wat echte spanning is.

Laat Bernie zijn gevoel voor humor zien? Oordeel zelf

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België