Ecclestone steunt idee van F1-race in Londen

28 juni 2012 — Recent berichtte F1journaal over het feit dat we binnenkort misschien wel van een F1-race in Londen mogen dromen. Geldschieters zijn uiteraard noodzakelijk en misschien kan Bernie Ecclestone dan wel bijspringen.

Een F1-race in Londen, de plannen worden steeds concreter (Lees: Binnenkort F1-race in Londen?) en ook Bernie Ecclestone steunt het project.

Volgens Bernie Ecclestone vormt Londen de ideale locatie voor een F1-race. Daarbij kan het Olympisch Stadion wel eens mee deel gaan uitmaken van het mogelijk F1-circuit. Uiteraard zijn ook de nodige financiële geldschieters en sponsors noodzakelijk.

Santander, dat ook hoofdsponsor is van de GP van Groot-Brittannië, toont alvast interesse in het project. Het wil een virtuele voorstelling maken van hoe een F1-race doorheen de straten van Londen er eventueel kan uitzien.

De F1-race zou tot 120 000 euro toeschouwers kunnen tellen en volgens Bernie Ecclestone kan een financieel gezond project samengesteld worden. Bernie Ecclestone overweegt dan ook om eventueel zelf mee in het project te stappen.

“Zoals het er nu naar uitziet zou het best kunne dat we proberen om door te gaan met het project. Dat betekent dat we ook de nodige financiële middelen op tafel leggen,” zei Ecclestone tegenover The Times. “Indien we een akkoord krijgen en alles kan doorgaan dan denk ik dat ik dat zal doen.”

Speel mee met het Formule 1 Jaarspel. Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België

image