Ecclestone: “Vettel gedroeg zich als een geslagen hond”

09 december 2014 — Bernie Ecclestone, normaal een groot fan van Vettel, is teleurgesteld in de houding van de Duister gedurende het voorbije seizoen.

image
Bernie Ecclestone is steeds een grote fan geweest van Vettel, maar dit seizoen is hij teleurgesteld over de Duitser. Ecclestone is vooral teleurgesteld over de houding en de reactie van Vettel op de tegenslag die hij kende dit seizoen.

“Ik ben echt een grote fan van Sebastian maar ik ben enigszins teleurgesteld over zijn attitude, die volgens mij veranderd is,” schreef Ecclestone in het voorwoord van de officiële review van het F1-seizoen 2014. “Hij gedroeg zich als een geslagen hond en dat is normaal niet zijn mentaliteit.”

De Brit was niet alleen kritisch over Sebastien Vettel zijn attitude, maar ook uitte ook kritiek aan het adres van Fernando Alonso en Ferrari.

“Ferrari was erg teleurstellend, ze verloren ergens de weg,” aldus Ecclestone. “Halverwege het seizoen werd Fernando een beetje zoals Sebastian, dus ook in hem ben ik teleurgesteld.”

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België