logo
 

“Eddie Jordan moet stoppen met ‘fake news’ te verspreiden”

02 juli 2017 — Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff is niet te spreken over wat Eddie Jordan allemaal suggereert in de media. Volgens Toto Wolff moet de voormalig F1-teambaas stoppen met het verspreiden van 'fake news'.


Eddie Jordan liet onlangs verstaan dat hij uit goede bron weet dat Mercedes dit en volgend jaar nog voor de wereldtitel in de Formule 1 wil gaan, om vervolgens eind 2018 de sport met haar eigen team vaarwel te zeggen. Ook zouden volgens Eddie Jordan de sponsors UBS en Petronas overwegen om zich terug te trekken.

Toto Wolff is naar eigen zeggen steeds te vinden voor een grap of wat dollen met Eddie Jordan. Over wat Jordan nu echter allemaal ligt te vertellen over Mercedes is hij echter heel wat minder te spreken.

“Ik ben altijd bereid om grapjes met Eddie te maken,” aldus Toto Wolff. “Ik stop echter met lachen wanneer het over grapjes gaat die ten koste gaan van 1 500 medewerkers en hun toekomst.”

“Dit onderwerp is te serieus. We verlaten de Formule 1 niet en ook onze sponsors verlaten de Formule 1 niet. We zijn erg tevreden over waar we ons bevinden.”

Volgens Toto Wolff moet Eddie Jordan dan ook dringend stoppen met het verspreiden van allerlei geruchten.

“Hij moet stoppen met het verspreiden van deze geruchten, met het verspreiden van ‘fake news’,” besluit Toto Wolff. 

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België