logo
 

“Eerste startrij komt als een complete verrassing”

07 september 2013 — Sebastian Vettel en Mark Webber zorgden ervoor dat Red Bull morgen de eerste startrij bezet maar dat komt volgens Christian Horner, de teambaas van Red Bull, als een complete verrassing.

image
Uiteraard had Horner gehoopt op een polepositie, maar een complete eerste startrij voor Vettel en Webber, daarmee had hij zeker en vast geen rekening gehouden.

“De wagen is reeds gans het weekend erg sterk,” zei Horner na afloop van de kwalificatie tegenover de Duitse tv-zender RTL. “Het is voor ons echter een complete verrassing dat we met beide wagens de eerste startrij bezetten.”

“Hier hadden we eigenlijk de meeste moeilijkheden van het ganse seizoen verwacht. Wat we hier in Monza meemaken, dat hadden we niet verwacht. Het is dan ook een zeer mooi resultaat voor het ganse team,” voegde Christian Horner eraan toe. “Morgen is er echter nog veel mogelijk en kan er nog veel wijzigen, bijvoorbeeld het weer.”

Het wordt morgen dan ook uitkijken of de motoren de tweede uitputtingsslag op rij, na Spa-Francorchamps, weten te overleven. Daarnaast kan het ook tegen het einde van de race gaan regenen. Morgen zullen we dus de weersvoorspellingen goed in de gaten moeten houden.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België