logo
 

Enkel goede resultaten geven Massa kans op contractverlenging

06 september 2012 — Felipe Massa kan nu enkel nog door constant goede resultaten neer te zetten kans maken op contractverlenging bij Ferrari.

Dat is althans wat teambaas Stefano Domenicali gezegd heeft. De Braziliaan heeft tijdens het weekend in Spa zelf ook aangegeven dat de volgende race cruciaal kan zijn voor zijn toekomst.

Massa startte in Spa nog vanop een teleurstellende veertiende plaats, maar wist zich, dankzij een sterke race, nog terug te vechten tot de vijfde stek. Dit is precies wat er van hem verwacht wordt vanuit het Ferrarikamp. “Dit is wat wij als team, en hijzelf als persoon nodig heeft. De volgende races, en niet alleen in Monza, zullen we heel goed naar Felipe’s prestaties kijken, en op basis daarvan zullen we zijn kansen op een contractverlenging evalueren.

Ferrari insinueerde wel dat het perfect mogelijk is dat Felipe Massa in 2013 gewoon terug bij Ferrari zal rijden. Dit zal de storm aan geruchten rondom het tweede zitje bij de Scuderia zeker een heel stuk doen verminderen.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België