“Er is iets niet juist met de crash van Alonso”

07 maart 2015 — David Coulthard, zelf een voormalig F1-piloot, meent net als veel anderen dat "er iets niet juist is" wat de crash van Fernando Alonso betreft.

image
Zelf maakten we ook al een samenvattend artikel over de crash van Fernando Alonso en wat we nu exact weten over de omstandigheden van die crash (Lees: ANALYSE: Wat weten we over de crash van Fernando Alonso?). Maar steeds meer mensen stellen zich vragen bij de crash, ook de insiders uit de Formule 1.

Zo vindt ook David Coulthard, die zelf nog voor McLaren heeft gereden, dat er tegenstrijdige verklaringen worden afgelegd over de crash en de toestand van Alonso, iets waarop ook wij reeds wezen tijdens onze analyse van de crash.

“Ik denk dat er meer aan de hand is dan dat men ons zegt,” aldus Coulthard, die als F1-commentator werkt voor de BBC.

Coulthard vindt dat de tegenstrijdige informatie er op wijst dat er meer aan de hand is. Enerzijds werd er eerst gezegd dat Alonso geen hersenschudding had en dat er uitwendig geen tekenen van verwondingen waren, maar uiteindelijk verbleef Alonso drie dagen in het ziekenhuis en was er plots wel sprake van een hersenschudding.

“Het klopt simpelweg niet. Hij heeft geen nood aan drie dagen privacy in een ziekenhuis, dat kan hij thuis ook hebben,” besluit de Schot.

Speel het 70th Anniversary Grand Prix Spel 2020. Minimaal 500 euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België