logo
 

Extra flitscontroles tijdens raceweekend GP van België

18 augustus 2015 — Komend weekend vindt de GP van België plaats en dat betekent ook extra flitscontroles.

image
Het staat in schril contrast met de ons omringende landen maar België doet niet mee aan de extra flitscontroles tijdens deze ‘flitsweek’.

Toch houdt u zich maar beter ‘altijd’ aan de snelheid, en nog meer wanneer je dit weekend of nu vrijdag al naar Spa-Francorchamps vertrekt voor de GP van België. Ieder jaar worden er dan extra snelheidscontroles gedaan op de belangrijkste invalswegen en autosnelwegen richting het circuit van Spa-Francorchamps.

Niet alleen in de aanloop naar het raceweekend maar vooral ook nadat de GP van België is afgelopen zullen er extra snelheidscontroles zijn. Na de race, wanneer iedereen weg wil van het circuit ontstaan er altijd files en eenmaal uit die file willen mensen “tijd goedmaken”. “Ook zit de adrenaline nog hoog en wil men het gaspedaal eens goed indrukken”, zo liet de politie vorig jaar nog weten na de succesvolle flitsactie van vorig jaar.

Je aan de snelheid houden is dus de boodschap! Je kan die zuurverdiende centen beter spenderen aan een t-shirt of cap van je favoriete team of rijder dan aan een flitsboete!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België