logo
 

F1-bolide Jos Verstappen staat te koop

30 mei 2015 — Een F1-bolide waarmee Jos Verstappen destijds bij Arrows reed staat te koop.


Op de website van F1-sales staat de Arrows A21 waarmee Jos Verstappen in 2000 in de Formule 1 reed te koop.

De Arrows A21 is voorzien van Hart V10-motor die nog werkt en heeft een prijskaartje van 299 000 Britse pond. Ook het nodige pitmateriaal alsook reserveonderdelen zijn beschikbaar.

“De wagen verkeert nog in perfecte conditie. De versnellingsbak is onlangs helemaal vernieuwd door Cosworth en we hebben er vorige week nog mee gereden in Engeland”, liet Matthew Mortlock, de directeur van F1 Sales, tegenover GPUpdate.net weten. “We leveren de auto met alle apparatuur die nodig is om de wagen te starten en een groot aantal reserve-onderdelen. We hebben zelfs nog de mal uit de fabriek.”

Opmerkelijk genoeg lijkt er wel iets vreemd aan de hand met de wagen. De bestickering op de wagen doet immers uitschijnen dat het een Arrows A22 betreft in plaats van een A21, maar daar is een plausibele uitleg voor.

“Het is echt een A21. Ze hebben deze wagen in 2001 nog gebruikt bij een evenement en daardoor zitten er iets andere stickers op. Dit is echter gemakkelijk terug te veranderen, mocht de nieuwe eigenaar dat graag willen,” geeft Mortlock een verklaring voor de andere bestickering.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België