logo
 

“F1-circuit Rusland is voor 85 procent klaar”

20 januari 2014 — Dit jaar hebben we voor de eerste keer een GP van Rusland op de F1-kalender. De organisatoren zijn alvast tevreden met de progressie die geboekt wordt met betrekking tot de gebouwen en het circuit.

Op zondag 12 oktober moet de GP van Rusland voor de allereerste keer verreden worden. De organisatie heeft nu ook het startuur bekendgemaakt en dat is 15 uur lokale tijd, wat neerkomt op 13 uur Belgische tijd. Ook de kwalificatie daags voordien zou op hetzelfde uur beginnen.

Toen de plannen voor de GP van Rusland bekend raakten vreesde men even dat de GP van Rusland vertraging zou oplopen en in 2014 niet zou kunnen doorgaan. Binnenkort starten immers de Olympische Winterspelen in Sochi en laat nou net ook daar de GP van Rusland moeten plaatsvinden.

Er werd gevreesd dat de focus op de winterspelen zou liggen en dat Sochi het F1-circuit en de gebouwen niet op tijd klaar zou krijgen maar daar moeten we vandaag de dag dus niet meer voor vrezen.

De organisatie liet immers weten dat het F1-circuit voor 85 procent klaar is. Ook de gebouwen rondom het circuit zouden reeds voor 87 procent klaar zijn.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België