logo
 

F1-fan ontmoet Max Verstappen en beleeft unieke ervaring bij het Red Bull F1-team

19 november 2018 — Esso lanceerde onlangs een wedstrijd waarbij een F1-fans een kans maakten op een once in a lifetime opportunity om te rijden in de racesimulator van het Red Bull F1-team en Max Verstappen te ontmoeten. Michiel Jaques was de uiteindelijke winnaar en genoot van zijn ongelooflijke F1-ervaring.

image


Als winnaar verbleef hij in het Mal Maison in Oxford en kreeg hij een rondleiding achter de schermen in de Aston Martin Red Bull Racing fabriek. Daarnaast was er uiteraard ook een meet and greet met Max Verstappen, waarbij die uiteraard ook zijn handtekening zette.

Het absolute hoogtepunt voor Michiel Jaques was een ritje in de racesimulator van het Aston Martin Red Bull F1-team, iets waarvan hij intens genoot en waaraan hij zelfs een blauwe plek overhield.

“Esso en Aston Martin Red Bull Racing bezorgden ons een once-in-a-lifetime ervaring,” aldus Michiel Jaques. “We kregen de kans om te kijken hoe het er achter de schermen aan toe ging en ondervonden in levende lijve hoe het F1-team werkt.”

“Door ook eens in de F1-simulator te rijden waande ik me een echte F1-racer. Echt ongelofelijk! De meet & greet met Max was dé kers op de taart. Ik ben AMRBR en Esso heel dankbaar voor deze geweldige dag en ervaring en zal dit nooit vergeten!”

Ook Max Verstappen zelf was zeer tevreden dat hij fans een ongelooflijke dag kon bezorgen.

“Het is altijd leuk om tijd door te brengen met fans om zo onze passie te delen,” zegt Verstappen. “De afgelopen maanden waren natuurlijk bijzonder en het is fijn om niet alleen onze gezamenlijke passie, maar ook dat succes met hen te kunnen delen. Mijn weekend in Mexico was onvergetelijk en de wagen presteerde heel goed tijdens de race. Het team heeft geweldig werk geleverd en het was extra bijzonder om de steun van de fans te ervaren.

“Vandaag draaide het om Esso en kregen fans de mogelijkheid om naar Aston Martin Red Bull Racing hier in Milton Keynes te komen en zo’n bijzondere ervaring op te doen. Mede dankzij de brandstof van Esso kan ik zulke goede resultaten behalen. Iets wat mij en mijn fans zoveel te vieren geeft, zowel op als naast het circuit.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Max VerstappenRed Bull

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië