logo
 

“F1 maakt zich geen zorgen over Bahrein”

15 februari 2012 — De voorbije weken is opnieuw heel veel te doen rondom de GP van Bahrein. Volgens Bernie Ecclestone moeten we ons echter geen zorgen maken over de race in de golfstaat.

image

De protesten in Bahrein zouden opnieuw aanwakkeren. Gisteren patrouilleerden er pantserwagens door de hoofdstad Manama want het was een jaar geleden dat de protesten begonnen. Opnieuw was er een confrontatie tussen de politie en demonstranten. Daarbij vuurde de politie ondermeer traangas richting de demonstranten om de situatie onder controle te krijgen.

Ook vanuit Groot-Brittannië gaan er stemmen op om de race te boycotten, maar Bernie Ecclestone nuanceert deze uitlatingen. Volgens Ecclestone zal de f1-race gewoon doorgaan en maken ook de f1-teams zich geen zorgen over de race in Bahrein.

“We gaan naar Bahrein,” zei Bernie Ecclestone tegenover The Telegraph. “Het enige wat ik heb vernomen is dat er enkele jongeren problemen zochten met de politie.”

“De teams maken zich ook niet het minste zorgen over Bahrein. Ze zijn tevreden dat alles kan doorgaan zonder problemen. Vorig jaar was het een erg duidelijke beslissing om niet naar Bahrein te gaan maar er is het voorbije jaar veel veranderd,” besluit Ecclestone.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België