logo
 

F1-piloten betalen wel de rekening, al doen ze dat wel op hun eigen manier ...

15 april 2016 — Het grootste deel van de F1-piloten zijn in de aanloop naar de GP van China samen op restaurant gaan eten en daarbij hebben ze wel degelijk de rekening betaald.


We zien het amper maar deze week gebeurde het, bijna alle F1-piloten die gezamenlijk op restaurant gingen en zelfs mooi de rekening betaalden. Voorafgaand aan het betalen van de rekening gingen echter de nodige discussies vooraf, net zoals zo vaak wanneer je in groep gaat eten.

Deze keer draaide het hem vooral om het feit dat alle F1-piloten zeker hun deel wensten te betalen. Bernie Ecclestone zei onlangs immers het volgende over de F1-piloten: “Als je met hen gaat eten, betalen ze nooit de rekening.”

Geen enkele F1-piloot wou zich dan ook laten kennen en dat zorgde voor grappige taferelen in het Italiaanse restaurant.

“Ik koos het restaurant en uiteindelijk deelden we de rekening,” aldus Lewis Hamilton. “Het was echt te gek voor woorden want iedereen zei: ‘Hoe gaan we de rekening betalen?’ Iemand stelde vervolgens voor om de rekening te delen!”

“We hadden zeventien rijders aan de tafel die plots die rekening wensten te delen, terwijl het niet eens zo duur was. Ik stelde vervolgens voor dat één of twee rijders deze rekening zouden betalen en dat het de volgende keer aan iemand anders was. Iedereen zei vervolgens ‘Nee, nee, nee, ik wil mijn deel betalen.’ Daardoor kregen we allemaal onze eigen rekening.”

“Dat waren dus zeventien rekeningen die betaald werden door zeventien kredietkaarten! Het was echt te gek voor woorden en het gekste dat ik ooit gezien heb. Zoiets heb ik nog nooit gezien,” besloot de Brit.

Nico Rosberg gaf Bernie Ecclestone dan weer een steek terug door op twitter een leuke verwijzing te posten naar de uitspraak van de F1-baas: #windbagsunited.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België