logo
 

F1-piloten vragen jouw mening over de Formule 1

22 mei 2015 — De F1-piloten lanceren een enquête om de mening van de fans te weten te komen. Eerder deze maand lieten ze reeds verstaan dat ze dichter bij hun fans willen staan.


De Grand Prix Drivers’ Association (GPDA) lanceert een wereldwijde enquête waarmee het bij de fans wil polsen naar hun mening. Zo willen de rijders er in de toekomst voor zorgen dat de sport aantrekkelijker wordt en dichter bij haar fans komt te staan.

De enquête komt er in samenwerking met motorsport.com en is hier terug te vinden. Aan de enquête worden niet automatisch definitieve maatregelen verbonden. De rijders hopen echter wel dat de resultaten Bernie Ecclestone en de FIA zullen inspireren om bepaalde maatregelen in te voeren.

De enquete werd gisteren na afloop van de oefensessies in Monaco gelanceerd. De F1-piloten doen dan ook een warme oproep om de enquête in te vullen.

“Als F1-piloten bewonderen en houden we van deze sport. We delen deze gevoelens met de fans die enorm houden van de zuiverheid van mens en machine terwijl we strijd leveren tegen de wetten van de fysica en uiteraard ook tegen de klok. Zonder de fans zou de Formule 1 niets zijn. Dat is ook de reden waarom de Grand Prix Drivers’ Association (GPDA) meer over jou wil weten en wat je denkt over de sport. We denken dat deze wereldwijde enquête ons als rijders, en de Formule 1 in het algemeen, ons kan doen begrijpen hoe we meer voor jullie kunnen doen,” luidt het in een mededeling voorafgaand aan de enquête.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België