F1-wintertest in Barcelona live te bekijken via F1 TV Pro

24 januari 2019 — De Formule 1 heeft bevestigd dat de eerste F1-wintertest ter voorbereiding van het nieuwe F1-seizoen 2019 live te bekijken zal zijn.


Die eerste F1-wintertest zal van 18 tot en met 21 februari plaatsvinden op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Voor het eerst zal deze F1-wintertest live te bekijken zijn via F1 TV.

De F1-streamingdienst zal iedere dag de testsessie van zo’n acht uur per dag integraal uitzenden. Na afloop van iedere testdag zal er ook een show van één uur plaatsvinden waarbij er analyses gemaakt worden.

“Na de beta-lancering van F1 TV het voorbije jaar is het nu ons doel om het product te verbeteren en het te introduceren in nieuwe landen en op nieuwe platforms,” aldus Frank Arthofer, Director of Digital, Licensing and New Business.

“Het is onze ambitie om de fans van een geweldig product te voorzien dat hen in staat stelt om hun kijkervaring te personaliseren en meer inzicht te krijgen in de sport waarvan ze zo enorm houden.”

“Door voor de eerste keer een F1-test uit te zenden zorgen we ervoor dat de abonnees van F1 TV Pro beloond worden met al de actie die plaatsvindt voorafgaand aan het nieuwe seizoen.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België