F1journaal.be zoekt vrijwilligers !!!

23 juli 2014 — F1journaal.be is op zoek naar enkele vrijwilligers die aan de site willen meewerken.


F1journaal draait uitsluitend op basis van vrijwilligers die een passie hebben voor de Formule 1. Momenteel zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde mensen die eveneens de Formule 1 volgen en wensen mee te werken aan F1journaal.be.

Heb jij een grote interesse in de Formule 1 en wens je die met ons en onze bezoekers te delen? Stel je dan zeker kandidaat om mee te werken aan F1journaal.be

Je werkt op vrijwillige basis mee aan F1journaal.be. Je beslist zelf hoeveel en hoe vaak je voor de site schrijft, al is uiteraard wel enige regelmaat vereist. Heel veel tijd heb je er alvast niet voor nodig. Een gezonde interesse in de Formule 1 volstaat.  Je kan uiteraard vlot schrijven in het Nederlands. Kennis van het Engels of een andere taal is een meerwaarde.

We zijn op zoek naar mensen die nieuws, eigen specials of opiniestukken willen schrijven. Voel je je geroepen om mee te werken aan de grootste F1-site van België? Stuur dan een mailtje naar met jouw naam, wat informatie over jezelf en eventueel waaraan je wenst mee te werken. Wij contacteren je vervolgens zo snel mogelijk.

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België