Familie Michael Schumacher: “Hij is in de opperbeste handen”

02 januari 2019 — Daags voor zijn vijftigste verjaardag is de familie van Michael Schumacher met een mededeling gekomen over de Duitser F1-legende zijn toestand.

In een bericht op Facebook laat de familie van Michael Schumacher de dag voor zijn vijftigste verjaardag weten dat hij “zich in de opperbeste handen bevindt” en dat ze zijn wil respecteren om zijn toestand privé te houden.

“We zijn verheugd dat we morgen samen met jullie de 50ste verjaardag van Michael kunnen vieren en willen jullie vanuit de grond van ons hart bedanken dat we dat samen kunnen doen. Als cadeau voor hem, jullie en ons heeft de Keep Fighting Foundation een virtueel museum gemaakt.”

“De officiële Michael Schumacher App zal vanaf morgen beschikbaar zijn, zodat we samen met z’n allen zijn successen kunnen herbekijken. De app is een nieuwe mijlpaal in onze poging om hem en jullie als fans recht te doen door wat hij bereikt heeft te vieren. We wensen jullie er veel plezier mee.”

De familie van Schumacher liet vervolgens ook weten dat ze zo weinig info over zijn medische toestand geven omdat ze de wens van Schumacher zo willen respecteren om dat privé te houden.

“Jullie mogen er zeker van zijn dat hij in de opperbeste handen is en dat we alles doen wat menselijk mogelijk is om hem te helpen. We hopen op begrip voor het feit dat we Michael zijn wens volgen door een gevoelig onderwerp als zijn gezondheid privé te houden. Tegelijkertijd willen we jullie enorm bedanken voor jullie vriendschap en wensen jullie een gezond en gelukkig 2019.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België