Familie Michael Schumacher richt haar hoop voor genezing op Amerika

20 september 2017 — Er zijn nog steeds weinig details bekend over de exacte medische toestand van Michael Schumacher. Zijn familie zou nu echter in Amerika op zoek gaan naar een nieuwe behandeling.


Volgens het Duitse magazine ‘Bravo’ zou de familie van Michael Schumacher in Amerika hulp zoeken voor de revalidatie van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1. Volgens hetzelfde magazine zou de toestand van Schumacher nog steeds “zwak” zijn.

Schumacher zou naar Dallas in Texas kunnen overgebracht worden, waar een specialist genaamd Mark Weeks een ziekenhuis heeft die de familie van Michael Schumacher nieuwe hoop biedt.  De familie Schumacher bezit bovendien een boerderij in Amerika.

“We hebben een uitgebreide ervaring met traumapatiënten,” aldus Weeks. “Er is waarschijnlijk geen enkel ziekenhuis in Europa dat evenveel patiënten behandelt als ons.”

Indien de berichtgeving van ‘Bravo’ juist is dan zou dit erop kunnen wijzen dat de toestand van Schumacher niet verbeterd maar dat er dus nog wel hoop is.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Michael Schumacher

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België