logo
 

Familie Michael Schumacher wist niets van arrestatie verdachte

06 augustus 2014 — Vandaag raakte bekend dat er gisteren een verdachte werd opgepakt voor de diefstal van het medisch dossier van Michael Schumacher. Diezelfde verdachte pleegde vandaag vervolgens zelfmoord in zijn cel (Lees: Verdachte diefstal medisch dossier Michael Schumacher pleegt zelfmoord). De familie van Michael Schumacher wist echter van niets.

image
“We zijn verbijsterd en geschokt”, zo reageerde Sabine Kehm, de manager en woordvoerster van Michael Schumacher, tegenover het Duitse BILD.

Eveneens volgens BILD wist de familie van Michael Schumacher niet dat er een arrestatie verricht was in het kader van het onderzoek naar de diefstal van Schumacher zijn medisch dossier.

Eerder hadden Rega, het helikopterbedrijf dat instond voor het transport van Schumacher, en tevens de werkgever van de verdachte, alsook de familie van Schumacher klacht ingediend tegen onbekenden. Beide partijen lieten eveneens verstaan dat ze alles in het werk zouden stellen om het onderzoek tot een goede einde te brengen.

Gisteren werd er dus eindelijk een verdachte gearresteerd, maar door de zelfmoord kent de zoektocht naar de dader een dramatisch einde. Ook Rega, de werkgever van de verdachte reageert geschokt.

“Deze tragische gebeurtenis maakt me treurig en sprakeloos,” aldus Ernst Kohler, de grote baas bij Rega. “Onze gedachten en medeleven gaan momenteel uit naar de familieleden en kennissen van de overleden medewerker.”

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Michael Schumacher

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië