Fans starten Facebook-pagina om Bruno Senna in de F1 te houden

04 december 2011 — Bruno Senna weet nog niet of hij ook volgend jaar in de Formule 1 zal kunnen rijden en de Braziliaan krijgt nu extra steun van zijn fans.

De fans van Bruno Senna hebben immers een Facebook-pagina opgestart om hun idool te steunen in de zoektocht naar een racezitje voor 2012. Uiteraard gaat een teambaas Bruno Senna niet enkel en alleen een contract aanbieden omdat hij heel wat fans heeft die een Facebook-pagina opstarten. Het doel van de pagina ligt ergens anders.

Het uiteindelijke doel is er inderdaad mee helpen voor zorgen dat Bruno Senna ook volgend jaar in de Formule 1 zal kunnen rijden maar via de pagina hopen ze de aandacht van mogelijke sponsors te trekken. Sponsorgelden kunnen immers de sleutel zijn om een F1-zitje te verkrijgen.

De Facebook-pagina ‘Bruno Senna na F1 em 2012’, ofwel ‘Bruno Senna moet ook in de 2012 in de Formule 1 rijden’, telt reeds meer dan 13 500 ‘likes’. De pagina bestaat nochtans maar enkele dagen.

De pagina roept bedrijven op om Bruno Senna te steunen in zijn F1-avontuur. Of het de Braziliaan aan een zitje voor 2012 kan helpen is maar de vraag. Ondermeer ook Adrian Sutil, Vitaly Petrov en Romain Grosjean willen het zitje bij Lotus Renault GP bemachtigen. Uiteraard zijn er naast Lotus Renault GP nog enkele andere mogelijkheden.

De komende weken zullen we te weten komen of we Bruno Senna ook in 2012 aan het werk zullen zien in de Formule 1 ...

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België