logo
 

Fans van Sergio Perez krijgen eigen tribune tijdens F1-race

24 juli 2014 — Sergio Perez is Mexicaan en tijdens de GP van de Verenigde Staten kwamen er vorig jaar heel wat Mexicanen afgezakt naar het het circuit in Austin. Deze keer krijgen de fans van Sergio Perez zelfs een eigen tribune.

image
De organisatoren van de GP van de Verenigde Staten hebben voor de editie van dit jaar een speciaal arrangement voorzien voor de Mexicaanse fans. Ze kunnen hun plaatsje reserveren voor een tribune waarop allemaal fans van Sergio Perez zullen zitten. Wanneer ze intekenen op het arrangement maken ze eveneens kans op een meet and greet met Sergio Perez.

Voor Sergio Perez is de race in Austin een halve thuisrace, aangezien er enorm veel Mexicanen naar Austin afreizen om Perez en Gutierrez aan te moedigen. Vanaf volgend jaar hoeven ze dat alvast niet meer te doen want vanaf 2015 is er opnieuw een GP van Mexico.

“Ik ben zeer blij dat mijn fans een eigen tribune krijgen. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen in november in Austin te zien, één van mijn favoriete circuits.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België