Felipe Massa in gesprek met Lotus en McLaren

16 september 2013 — Felipe Massa liet vorige week weten dat hij volgend seizoen niet meer voor Ferrari zal rijden, maar ondertussen blijft de Braziliaan niet bij de pakken zitten.

image
Uiteraard wil de Braziliaan ook volgend seizoen graag in de Formule 1 rijden, al zal hij daarvoor dus bij een ander F1-team een racezitje moeten vinden.

Massa is naar verluidt in gesprek met het team van Lotus. Maar ook McLaren, waarbij het aanvankelijk leek dat ze in 2014 sowieso het huidige rijdersduo bestaande uit Button en Perez zouden behouden, blijkt tot de mogelijkheden te behoren.

“We zijn momenteel aan het onderhandelen,” zei de Braziliaan tegenover Globe Esporte. “Lotus beschikt dit seizoen over een competitieve wagen, iets waarover ik ook volgend seizoen graag zou beschikken.”

Massa liet tegenover Globo Esporte ook uitschijnen dat hij contact heeft gehad met McLaren.

“Ik heb ook contact gehad met McLaren maar ik kan het moeilijk inschatten. Met Lotus was het contact dan weer erg goed,” voegde Massa eraan toe.

Het zal alvast niet eenvoudig worden om voor volgend seizoen een competitief racezitje te bemachtigen. Vorige week liet Nicolas Todt, de manager van Felipe Massa, duidelijk verstaan dat Massa een competitieve wagen moet krijgen en dat het anders einde verhaal is.

“Hij zou nooit naar een kleiner team gaan om daar tweede rijder te worden,” zei Todt tegenover Canal Plus.“We moeten een wagen hebben waarmee we mee vooraan kunnen strijden en dan is die van Kimi Raikkonen ongetwijfeld de beste mogelijkheid.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België