logo
 

Felipe Massa: “Klaar voor mijn afscheid van de F1, maar ook om te blijven”

29 juni 2016 — De voorbije weken werd er druk gespeculeerd over Jenson Button als mogelijke vervanger voor Felipe Massa bij Williams. De Braziliaan zelf ligt alvast niet wakker van al die speculaties.


Felipe Masa is bezig aan zijn derde seizoen bij het Williams F1 team, zijn veertiende seizoen in de Formule 1. Voor de zoveelste keer al de voorbije jaren wordt er ook gespeculeerd over het einde van de Braziliaan zijn F1-carrière.

Jenson Button wordt immers genoemd als mogelijke vervanger van Felipe Massa bij Williams. Massa zelf maakt zich alvast geen zorgen. Is het zijn laatste seizoen, dan is het zo, al beweert hij wel over de nodige mogelijkheden te beschikken voor volgend seizoen.

“Alles is nog mogelijk,” zei Massa tegenover ‘F1i’. “Alles is nog mogelijk bij Williams, misschien zijn er ook mogelijkheden bij een ander team, laat ons afwachten. Ik denk dat het nog iets te vroeg is.”

“Uiteraard beginnen de teams al aan volgend jaar te denken, dat is duidelijk. Het is echter onmogelijk om te voorspellen wat er zal gebeuren. Zowel binnen Williams als bij de andere teams zijn er mogelijkheden. Ik ben niet echt gehaast. Laat we ons concentreren op iedere race en zien wat er gebeurt.”

Massa houdt er echter ook rekening mee dat zijn F1-carrière er eind dit seizoen op zit.

“Ik voel me klaar voor alles dat op me af komt. Ik ben klaar om in de F1 te blijven. Ik ben klaar om er alles aan te doen wat ik kan maar ik ben ook klaar om van het leven te genieten. Indien ik geen mooie kans krijg dan ben ik klaar om een andere job te zoeken,” besluit de Braziliaan.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België