logo
 

Felipe Massa niet ongerust om geruchten over terugkeer Button bij Williams

03 juni 2016 — Felipe Massa maakt zich niet ongerust om aan de kant geschoven te worden door Jenson Button bij Williams. Er zijn immers al een lange tijd geruchten dat Jenson Button terug zou keren bij Williams volgend seizoen.


Jenson Button, die in 2000 zijn Formule 1-carrière begon bij Williams, wordt ongetwijfeld één van de belangrijkste rijders omtrent de rijderswissels. De Brit is einde contract bij McLaren en moet het opnemen tegen Stoffel Vandoorne om zijn zitje bij het team uit Woking te behouden.

Met Fernando Alonso die nog onder contract ligt tot 2017, is Button de man die zou moeten plaats maken voor opstomend talent Vandoorne. Mocht Jenson Button terug naar Williams gaan, dan betekent dat het einde van Felipe Massa of Valtteri Bottas bij Williams.

Massa is in ieder geval niet onder de indruk van de speculaties. “We weten allemaal hoe de geruchten werken in de Formule 1. Ik heb dus geen schrik en maak me nergens zorgen om. Ik ben erg blij om voor Williams te rijden. Dit team geeft me heel veel plezier om voor te werken.”

De Braziliaan zou graag blijven bij Williams. “Het zou leuk zijn om te blijven. Maar het zou leuk zijn om in een team te blijven waar je het goed kan doen en waar je een goede toekomst hebt. Ik ben klaar voor alles om eerlijk te zijn.”

Ook Valtteri Bottas ziet zichzelf nog bij Williams rijden. “Ik ben nu al een lange tijd bij Williams. Ik wil dan ook graag blijven. Maar het is nog veel te vroeg om te zeggen waar ik volgend seizoen rijd. Ik wil winnen en dat wil het team ook. We werken er hard voor en ik hoop dat we dat kunnen blijven doen. Enkel de tijd zal het uitwijzen.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België