logo
 

“Fernando Alonso gaat nieuwe McLaren F1-bolide niet testen”

14 februari 2019 — De voorbije weken werd er druk gespeculeerd over of Fernando Alonso de nieuwe McLaren F1-bolide zou testen in Barcelona. Volgens het Spaanse 'AS' kan dat speculeren stoppen want Alonso zou de nieuwe McLaren niet aan de tand voelen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op

Al van bij het afscheid van Alonso eind vorig jaar werd er gespeculeerd dat Alonso eventueel een testrol op zich zou nemen bij McLaren. McLaren zou overwogen hebben om Alonso tijdens de F1-wintertest in Barcelona in actie te laten komen met de MCL34.

Ook de voorbije dagen werd er nog druk gespeculeerd over een eventuele inzet van Alonso. Toen Zak Brown vandaag gevraagd werd naar een mogelijke test door Alonso liet hij verstaan dat de focus op de nieuwe rijders lag.

Het Spaanse ‘AS’ meent zelfs te weten dat McLaren de plannen om Alonso de MCL34 aan de tand te laten voelen heeft opgeborgen. Alonso zou tijdens de tweede testweek wel in Barcelona zijn voor het ‘Mobile World Congress’ maar hij zou volgens ‘AS’ zijn raceoverall in de kast laten hangen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België