logo
 

Ferrari: “Charles Leclerc heeft contract van minstens vier jaar”

15 september 2018 — Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene heeft in Singapore laten verstaan dat Charles Leclerc voor een langdurige periode onder contract ligt bij Ferrari.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Charles Leclerc (@charles_leclerc) op

“Wanneer je keuzes zoals deze maakt, die gerelateerd zijn aan de rijder, dan kijk je niet alleen naar de korte termijn maar ook naar de lange termijn,” aldus Arrivabene op vrijdag.

“Een engagement voor lange termijn betekent niet alleen volgend jaar, het is voor de toekomst van het team, hoe je jong talent laat groeien en wat je van hem in de toekomst verwacht.”

Volgens Arrivabene heeft de beslissing van Ferrari om Raikkonen te vervangen door Leclerc alles te maken met de toekomst van de renstal en niets met het respect dat er is tegenover Raikkonen als rijder.

“Het heeft niets te maken met het respect dat ik voor Kimi heb, dat is groot, zowel op het vlak van de mens alsook de rijder.”

“Indien je echter moet kiezen dan moet je ook aan de toekomst van het team denken en dan denk ik dat we de juiste keuze hebben gemaakt, zowel voor ons als voor Kimi.

“Ik ben erg blij dat Leclerc bij ons is opgegroeid en ik hoop dat hij zijn carrière bij ons verder zal zetten en dat minstens tot en met 2022,” besloot Arrivabene.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België