logo
 

“Ferrari is te Italiaans om te kunnen winnen”

01 oktober 2018 — Volgens voormalig F1-paus Bernie Ecclestone is het management bij Ferrari te Italiaans om de wereldtitel nog eens mee naar Maranello te brengen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Onder het bewind van de betreurde Sergio Marchionne zijn er veel verschuivingen geweest op het niveau van management bij Ferrari.

In de eerste helft van het huidige seizoen was de Scuderia de uitgesproken favoriet voor de wereldtitel maar na een desastreuze tweede helft van het seizoen moeten we besluiten dat de bal weer in het kamp van Mercedes ligt. 

Volgens Bernie Ecclestone is dat te wijten aan het te Italiaanse management dat op dit moment de plak zwaait bij de Scuderia. Dit in tegenstelling tot de ploeg onder leiding van Jean Todt en Ross Brawn die Ferrari samen met Michael Schumacher naar grote successen geleid heeft.

“Ferrari heeft een volledig andere manier van aanpakken dan Mercedes, of niet?” aldus Ecclestone. “Mercedes heeft een echt raceteam, racen is alles wat ze doen en het staat volledig los van hun andere activiteiten.”

“Bij Ferrari gaat de productie van hun auto’s voorop en dat proberen ze te weerspiegelen op hun prestaties in de F1. Dat is dus een heel andere manier van werken,” besluit Ecclestone. 

Geschreven door Tom Schots

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België