logo
 

Ferrari maakt line-up voor 2013 niet bekend in Monza

02 september 2012 — Normaal gezien maakt Ferrari de namen van hun rijders voor het daaropvolgende seizoen bekend in Monza. Dit jaar gebeurt dit vooralsnog niet.

Teambaas Stefano Domenicali heeft het bericht de wereld ingestuurd dat de line-up voor 2013 bij Ferrari niet zal bekend gemaakt worden tijdens het weekend van de Grote Prijs van Monza volgende week. Normaal gezien gebeurt dit elk jaar op het thuiscircuit van de Italiaanse renstal, maar dit jaar laat de situatie bij Ferrari dit niet toe, omdat Felipe Massa nog altijd in hevige strijd verwikkeld zit om zijn zitje te mogen behouden.

Stefano Domenicali: “Er zal volgend weekend in Monza niets bevestigd worden in verband met de rijders voor 2013. Er zijn al allerlei geruchten die de meest uiteenlopende namen naar voor hebben gebracht. Zelfs Real Madrid doelman Iker Casillas werd al in verband gebracht met Ferrari, al denk ik dat hij wel iets te groot is om in een F1-wagen te passen.”

Voor dit weekend vertelde Massa: “Ik weet zelf nog niets over mijn toekomst en waar deze zal liggen. De laatste races van het seizoen zullen zeer belangrijk worden. Het is ook wel nodig dat er een beslissing valt voor het einde van het seizoen.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België