Ferrari nog steeds op zoek naar antwoorden over haar F1-bolide

26 juni 2019 — In de aanloop naar de GP van Oostenrijk zijn ze bij Ferrari nog steeds aan het zoeken naar antwoorden zodat ze hun wagen tegenover Mercedes competitiever kunnen maken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Ferrari bracht naar het raceweekend in Frankrijk verschillende upgrades mee. De resultaten daarvan waren echter wisselvallig en dat leidt bij Ferrari tot vraagtekens.

“We brachten enkele upgrades mee, sommige werkten, andere niet,” aldus Binotto.

“We verwijderden na de oefensessies op vrijdag de vloer van de wagen. Het is altijd jammer wanneer iets niet werkt. We hebben dan ook huiswerk te doen maar dat betekent ook dat er ruimte is om onze wagen te verbeteren.”

Binotto kijkt de toekomst hoopvol tegemoet, ook al mist het nog wat antwoorden op de problemen die het met haar wagen ondervindt.

“De richting die we uitgaan is dan op zijn minst de juiste. We hebben nog veel werk te doen maar ik kan niet zeggen dat het een positief weekend was. Gezien de initiële verwachtingen was het echter niet al te slecht.”

“Ik denk niet dat we tijdens het raceweekend al de antwoorden hebben gekregen. Onze vloer werkte immers niet zoals het moest en het ontbreekt ons aan de nodige antwoorden,” besloot de teambaas van Ferrari.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België