logo
 

FIA-official crasht met Renault R28‏

09 april 2009 — Mohammed Ben Sulayem, FIA-Official en zevenvoudig rallykampioen van het Midden-Oosten is vandaag tijdens de Renault Roadshow in Dubai gecrasht met de Renault R28. Hij deed een wedstrijdje dragracen tegen de Renault testrijder Romain Grosjean. Hij verloor de controle over de wagen en belandde in de muur. Ben Sulayem bleef ongedeerd maar hij moest toch even naar het medisch centrum.

Mohammed Ben Sulayem, FIA-Official en zevenvoudig rallykampioen van het Midden-Oosten is vandaag tijdens de Renault Roadshow in Dubai gecrasht met de Renault R28. Hij deed een wedstrijdje dragracen tegen de Renault testrijder Romain Grosjean. Hij verloor de controle over de wagen en belandde in de muur. Ben Sulayem bleef ongedeerd maar hij moest toch even naar het medisch centrum.

Op het rechte stuk van het circuit trok de Renault opeens naar rechts en knalde hard in de bandenmuur. Hij raakte ook nog bijna de Ford GT van Romain Grosjean. De Renault R28 had behoorlijk veel schade aan de voorkant, en ook het linkervoorwiel lag eraf.

Op het eerste zich leek het dat de official gewond was omdat hij in de wagen bleef zitten tot de marshalls hem kwamen bevrijden maar later in het medisch centrum bleek dat hij niets opgelopen had. Het is ook nog een raadsel of de Roadshow van Renault in Dubai nu al beëindigd wordt, omdat de andere Renault eerder al een hydraulisch probleem had.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België