Fisichella kan nog alle kanten uit in 2010

Bij Ferrari mag men Giancarlo Fisichella dan wel als derde rijder voor 2010 hebben aangeworven maar de Italiaanse rijder blijft er vrij in om toch nog te racen voor eender welk ander team op de grid.

“In onze overeenkomst met Giancarlo staat niet vermeld dat hij in 2010 niet meer mag racen voor andere teams. Het zou zelfs beter voor hem zijn want op die manier houdt hij zich toch nog aan een perfecte training”, aldus Stefano Domenicali.

Ondertussen is Giancarlo Fisichella niemand minder dan Michael Schumacher nog eens tegen het lijf gelopen tijdens een van de campagnes van Ferrari. Wat Schumacher betreft is Fisichella van harte welkom binnen de familie van Ferrari. De Duitse legende kan zich maar al te goed voorstellen hoe Fisichella zich momenteel voelt.

“Ik heb Giancarlo onlangs nog gezien en ik heb hem meteen verteld dat ik hem van harte welkom heet binnen het team. Natuurlijk wens ik hem ook al het beste toe voor de Grand Prix van Monza. We kennen elkaar al heel lang en we spelen soms nog wel eens voetbal tegen mekaar. Ik kan me voorstellen hoe hij zich nu voelt en daarom zeg ik: welcome to the club, Giancarlo”, aldus Michael Schumacher.

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: Minimaal 400 euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België